Dagtocht zeilen op de Waddenzee

De Willem Jacob is een 26 meter lange zeilklipper, toegerust voor het zeilen van dagtochten, met name op de Waddenzee. Bijvoorbeeld voor personeelsuitjes of een dagje weg met familie of vrienden.

Dagtochten op de Waddenzee en meer

De Willem Jacob zeilt niet alleen dagtochten op de Waddenzee. Het vaart bijvoorbeeld ook vanuit de stad Groningen of op het Lauwersmeer. We hebben enkele arrangementen samengesteld, die een indruk te geven van de mogelijkheden. Uiteraard passen wij ons aan je wensen aan. Neem daarvoor contact op met de schipper. Er is heel veel mogelijk!

Historie en comfort

Afbeeldingen/Homepage/Klipper Willem Jacob.jpgHet schip is 130 jaar oud, maar het interieur is modern – zelfs met een echte open haard! Zo combineren we het ware zeilen met het comfort van deze tijd. Het zeilen van een dagtocht is geschikt voor actief en passief genieten. Er zijn mensen nodig om de zeilen te hijsen, de zwaarden te lichten en de schoten aan te trekken. Maar er is ook ruimte voor degene die rustig van de schitterende omgeving wil genieten. Daarom is het zeilen van een dagtocht een plezierige ervaring voor personeel, vrienden en familie. En: voor jong en oud.

Contact

Bel de schipper: 050-211 18 63

Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Organisator gezocht  6 augustus 2018

Wij zijn op zoek naar een organisator....

Lees meer

Midzomernacht  4 april 2018

Donderdag 21 juni is de langste dag....

Lees meer

Zeilen met Tsjerk in Noorwegen 25 januari 2018

Zeil mee met Tsjerk en ontdek een nieuw vaargebied!

Lees meer

Meer zeilen