Bedrijfsuitje?

SunSetSail met diner

Zoekt u een leuke activiteit voor de collegae met lekker, goed en gezond eten, een sportieve inslag en momenten waar je rustig met elkaar kunt spreken? Wat dacht je dan van een SunSetSail met diner.
Een voorbeeld in september:
Jullie worden om 17.00 uur ontvangen met koffie en thee en Groninger Kruidenkoek in de buitenhaven van Lauwersoog. Na de instructies van de bemanning, worden de zeilen gehesen voor een zeiltocht over de Waddenzee. Iedereen die wil en kan mag meehelpen. Het vergt samenwerking om de zeilen omhoog te krijgen en te bedienen.  Om ca 19.00 uur staat het diner klaar in ons gezellige ruim, door de professionele kok bereid met verse en lokale produkten.
Rond 20.00 uur gaat de zon onder en dat mogen we natuurlijk niet missen. Met een drankje aan dek kan er genoten worden van het altijd mooie schouwspel dat de natuur ons geeft. Met de stroom mee zeilen we dan in het donker weer terug naar Lauwersoog waar de tocht om 21.00 uur eindigt.

Dit programma kost € 85,- pp minimaal € 1.700,- en maximaal 39 gasten.

Natuurlijk zijn andere invullingen ook mogelijk. Neem gerust contact op met de organisator via: info@willemjacob.nl of bel: 050-211 1863

Menu Sluit