Foto Experience

Foto Experience met Harmen Piekema

Programma:

In verband met het Corona virus is deze reis verplaatst van 20 mei naar zaterdag 27 juni tot en met zondag 28 juni.

Vanwege de belangstelling en het door Corona beperkte aantal bedden hebben we besloten deze Experience nogmaals de volgende dag te doen. Het tij en zonsondergang is dan precies goed!

Op zaterdag 27 juni, om 18.00 uur¬† en op zondag om 19.00 uur ontvangen wij je graag in Harlingen. Na een introductie van de bemanning en Harmen hijsen wij de zeilen voor een avondtocht over het Wad. Onderweg vertellen Harmen en zijn assistent over de beste manier om landschapsfoto’s te maken. Ongeveer 21.00 uur laten wij ons vastlopen op een plaat. De zon gaat om 22.05 uur onder en we hopen dat we dan een aantal mooie plaatjes kunnen schieten. Hopelijk kunnen we ook ’s nachts de sterren vastleggen op de gevoelige plaat. Het is een donkere nacht, zonder maan. Natuurlijk mag je ook in het ruim van een drankje genieten. Of lekker slapen in het slaapgedeelte van het ruim. Maar dan wel de wekker zetten want om 05.09 uur komt de zon op en daar moeten ook de nodige plaatjes van geschoten worden. Intussen zet onze gastvrouw een lekker ontbijt klaar met warme broodjes en een gekookt eitje. Daarna zeilen we nog een stuk over ons mooie Wad. Misschien zien we de zeehonden of broedende Strandplevieren. We mogen hierbij gebruik maken van de verrekijkers van Camera Shop Foto Sipkes: al 86 jaar een begrip in Groningen! Al zeilende is er veel te zien en te fotograferen. Uiteindelijk komen we om ca. 10.00 uur (maandag 11.00 uur) weer in Harlingen aan.

Harmen Piekema zal tijdens de gehele reis beschikbaar zijn voor aanwijzingen en vragen. Voor deze workshop is een eigen spiegelreflexcamera of een systeemcamera vereist. Omdat er veel gefotografeerd wordt en waarschijnlijk weinig geslapen, wordt het aanbevolen om mueslirepen of iets dergelijks mee te nemen voor wat extra energie.
Tijdens de reis kunnen verrekijkers gebruikt worden die ter beschikking zijn gesteld door Camera Shop Foto Sipkes.

Kosten EUR 249,- p.p.

Hierbij is inbegrepen:

Adviezen van Harmen Piekema
Bemanning Willem Jacob
Ontbijt
Beddengoed

BOEK HIER
Menu Sluit