Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

Viering 40 jarig jubileum zaalvoetbalvereniging

Door Bram Engelage op 8 juli 2019

Het 40 jarig jubileum van onze zaalvoetbalvereniging hebben we gevierd op de Willem Jacob. Schipper Ruth en haar maten Stefan en Isa (stagiaire) straalden enthousiasme uit dat oversloeg op onze groep waardoor we met gezamenlijke inspanning al zeilend richting Ameland zijn gezeild. Een mooi goed onderhouden schip met voldoende ruimte om je ook 's avonds aan boord goed te kunnen vermaken. een grote slaapzaal i.p.v. meerdere kleine hutten was even wennen maar had aan de andere kant ook wel weer iets. Al met al een zeer geslaagd weekend.

Pinksterreis

Door Frits Schuil op 13 juni 2019

Geweldige 2e pinksterdag met veel wind toch lekker gezeild met natte voeten in het gangboord. Perfect geregeld met goede bemanning en super gezellige medegasten!

Heerlijke dag!

Door Hanneke Prinsen op 13 juni 2019

Wat een heerlijke dag op de Willem Jacob! Met windkracht 6 een avontuurlijke tocht over de prachtige Waddenzee, een lekkere lunch en een enthousiaste bemanning.

Geweldig weekend

Door Iris op 1 april 2019

Met tien meiden ons vriendinnenweekend gehouden in de boot en in hartje Groningen. Heel erg genoten tijdens dit weekend. Gastvrouw was erg vriendelijk en bij vragen konden we altijd terrecht! Het enige nadeel was de douche, het water liep heel erg zacht. Dit was ons van te voren wel aangegeven. De eerste ochtend het ontbijt laten verzorgen door de gastvrouw, was een goed geregeld en prima ontbijtje. Wel iets minder dan we verwacht hadden voor 8 euro p.p. Geen afbakbroodjes of apart beleg. Wel verschillende soorten brood en zoet en hartig beleg. De boot ligt ongeveer 10 minuten van het centrum van Groningen, deze loopafstand was prima te doen! Het gratis parkeren van de auto’s was wat verder weg, dit was zeker 15 a 20 minuten lopen. Wij zullen de boot zeker aanraden voor andere groepen!

Geweldig

Door Fredje uut Mestreech op 19 januari 2019

Vier wunschen dir ein sjone Vastelaovend. MVV Bivakmutsen Squad

Mooi weekend gehad

Door Sem op 4 januari 2019

In het weekend van 14-16 december hier gelogeerd met een groep van 25 studenten. Een mooie tijd beleefd en ook de gastvrouw was heel aardig. De buren waren wat minder blij met het lawaai dat we produceerden helaas.

Prettige Kerstdagen

Door Monika Schneider op 22 december 2018

Ich wünsche der Besatzung der Willem Jacob frohe Weihnachten, prettige Kerstdagen und ein glückliches, vor allen Dingen aber auch ein gesundes Jahr 2019! Ich bin froh, (Ik ben blij ) daß ich nächstes Jahr im August wieder eine Woche mit an Bord bin und mitsegeln darf !Tot 12. August! Frohe Weihnacht! Groetjes van Monika

Zeilen met de Willem Jacob

Door Roelie op 3 oktober 2018

Zaterdag 29 september jll. zijn we met een aantal collega’s in Lauwersoog aan boord gegaan van de Willem Jacob en na een korte introductie zijn we uitgevaren op het wad. Wat hebben we genoten!. De wind in de zeilen en de zon op onze gezichten genietend van het Wad. Wat een belevenis is het zeilen op deze imposante clipper. Alles klopte.
Als afsluiting van deze bijzondere dag met schipper Tsjerk en Douwe hebben we genoten van een heerlijke en gied verzorgde bbq en bijbehorendee gerechten bereid door Silke. Een dikke 10 voor het schip en haar bemanning. Een aanrader is deze zeiltocht zeker , en voor ons als team is het zeker voor herhaling vatbaar..

Vaartocht over de Waddenzee

Door Casper op 10 september 2018

Met de hele familie (en de hond) hebben we genoten van een heerlijke dag op de Waddenzee! Het was fijn dat alles op korte termijn georganiseerd kon worden. De bemanning wist veel over het schip en het Wad te vertellen. Het sportief zeilen en het eten waren heerlijk.

Menu Sluit