Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

Hooggeleerde

Door Ronald Kremer op 25 augustus 2021

Wat hebben wij genoten van (met windkracht 0!!) de heerlijke tijd op dit prachtige schip! Van Terschelling naar Vlieland en na een mooie tijd op "Vliebiza" weer terug op de 'Willem Jakob'. Maakt me trots dat dit schip, net als ik, uit Groningen komt... De bemaning was ook top! Aanrader, en vast tot een volgende x...

Zeilen van Terschelling naar Vlieland

Door Amber op 3 augustus 2021

Wat een heerlijke tocht van Terschelling naar Vlieland en na een middag op Vlieland weer terug naar Terschelling. Voor de kinderen de eerste keer op een zeilboot. Ze vonden het spannend, maar na de vakantie wel een van de leukste activiteiten van de vakantie!

Dagje Schiermonnikoog op-en-neer

Door Dick Leissner op 3 juli op 8 juli 2021

Met kinderen en kleinkinderen een dagje naar Schier op-en-neer voor mijn 70ste verjaardag. Wat een prachtige dag hadden we met zon en ook nog wind en met schipper Douwe natuurlijk, die heel goed met kleine kinderen overweg kan. Ze mochten allemaal sturen en dat deden ze met plezier. De terugweg hadden we nog even lekker wat echte wind en stoven over het wad terug naar Lauwersoog. Douwe bedankt en hopelijk tot ziens op de Willem Jacob.

Van Lauwersoog naar Schier

Door Rob de Kort op 7 juli 2021

We hebben genoten, ook onze kinderen. Met prachtig weer op een schitterend schip zeilen over het wad. En wat een leuke bemanning met Douwe en Thijs! Bedankt voor de superleuke dag en we gaan zeker een keer weer. Dit is stukken leuker dan met de krokettendiesel.

weekend zeilen 25-27 juni 2021

Door fam van zessen op 29 juni 2021

wat was het geweldig!! Namens iedereen van 5 tot 78 jaar DANK JULLIE WEL voor een weekend om nooit meer te vergeten. Ook hulde aan Douwe en Meiga een topteam en prachtstel :) We hebben genoten en wie weet tot ziens!!

Waddenzee- en Willem Jacob fan

Door Ed Riksen op 27 mei 2021

Deze pinksteren weer een hele leuke dag op de Willem Jacob gehad. Zeilend van Lauwersoog naar Engelsmanplaat en daar uitgebreid gewandeld en gefotografeerd. Heel bijzonder om door dat weidse landschap te lopen. Ook het lunchpakket, i.p.v. de gebruikelijke lunch i.v.m. Corona, was lekker. Mooi georganiseerd. Dank aan Titia voor het organiseren, Tjerk voor het niet verdwalen, en Lotte de Scheepsmaat voor het ons aan het werk zetten.

Droogvaltocht 24 mei 2021

Door Fam Ras op 26 mei 2021

Met 4 kinderen plus aanhang en 6 super enthousiaste kleinkinderen in de leeftijd van 8 maanden t m 7 jaar.samen.een fantastische dag beleefd. Spectaculair dat droogvallen..met zelf een zonnetje aan het eind. Graag tot ziens ..

.

Door ina bos op 26 mei 2021

Het was weer een enorm leuke dag op het wad. Goed georganiseerd en uitstekende verzorging

Rottum expres d.d 15-9 tot en met 24-9 – 2020

Door Bert en Marion Schriever op 29 september 2020

Wat een geweldige reis was dit, mede dankzij onze geweldige schipper Tjerk, Maatje Eline en geweldige kokkin Hilde. en natuurlijk de medepassagiers niet te vergeten. Ook het weer was geweldig. alle dagen zon en een windkracht tussen 4 en 6. En dat in corannatijd. Het was voor ons een cadeau voor ons 50 jarig huwelijk, die eigenlijk zou bestaan uit een dag zeilen met alle kinderen, kleinkinderen. Maar helaas dit werd gecanceld omdat onze dochter niet uit Amerika kon komen. En toen heeft zij samen gezocht met Titia naar andere mogelijkheden en is het dit geworden. ( en eerlijk gezegd is dit een prachtige keuze geweest) Wat een ervaring was dit. Op de Willem Jacob 6 dagen vertoeven op het Wad en met als hoogtepunt een excursie op Rottum. Droogvallen, wadlopen naar Rottum en later naar Schiermonnikoog. en elke keer dat geweldige eten wat Hilde klaarmaakte. en niet zo maar wat, nee de lekkerste verantwoorde gerechten toverde zij te voorschijn. Terecht mag je zeggen dit was tevens een culinaire reis. Bedankt Hilde!! Ja, na nu weer meer dan een week thuis, genieten wij nog steeds van deze prachtige reis. Tjerk wat een schipper ben je, geen gebruik van motor (alleen in noodgevallen) , maar alles op zeil!!!!. met natuurlijk de handige handjes van Eline en ook een beetje van ons.. dit vraagt om herhaling en ik kan jullie wel verzekeren dat we al heel wat verhalen verteld hebben. Lieve mensen allemaal bedankt voor deze onvergetelijke reis. Bert en Marion uit Buinen en wie weet zien jullie ons weer terug.

Menu Sluit