Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

familie

Door fam .elzer op 10 augustus 2023

wat een leuke tocht en wat fijne mensen op de boot.ik loop slecht en ik kon moeilijk aan boort komen nog moeilijker eraf maar dankzij jullie allen ben ik goed eraf gekomen bedankt voor het geduld.maar echt het was geweldig de tocht groeten

Lekker weg

Door Ciel LOWENTHAL op 1 augustus 2023

Wat was het weer gaaf lekkere wind leuke ervaren crew
Echt weer genoten

Vriendentocht

Door Floris de Kort op 12 juli 2023

Fantastisch weekend op de Willem Jacob gehad. Prachtige boot, goed verzorgd, fantastische bemanning. Een dikke 10 uit 10!

Heerlijke middag op het Reitdiep

Door Remy en Clasina op 19 juni 2023

Met een groep intieme vrienden en familie vierden we op zeer ontspannen wijze ons 25-jarig huwelijk op de Willem Jacob. Varen en zeilen op het Reitdiep onder leiding van een vriendelijke en kundige schipper en dito bemanning. Het weer was perfect, het Groninger land prachtig, het schip was mooi, de zeilen bruin, de hapjes lekker. Sportievelingen konden de handen uit de mouwen steken, en met dat briesje was het zalig zonnen op het dek. Het afsluitende diner was smakelijk, feestelijk en goed afgestemd. Wij hebben met onze gasten een heerlijke dag gehad op het Reitdiep en op de Willem Jacob.

Zeilen naar Schier voor Clean-up strand

Door Chrisje op 7 juni 2023

Mooie zeiltocht naar Schier gehad. Ontspannen en kundige bemanning, heel prettig!

Een beleving op het Wad.

Door Bert en Janny Strijk op 21 mei 2023

Een dagje uit, een feestje, een meeting? Op de klipper de Willem Jacob kan dat allemaal. Wij vierden ons 50-jarig huwelijk met een dag zeilen, droogvallen, struinen op het wad, op de zeebodem. Met fantastische bbq aan boord, bereid door een kok die weet hoe je voedsel moet bereiden: heerlijk Lekker zonnen aan dek. Maar ook helpen met de zeilen, onder begeleiding van een fantastische crew. Kortom een beleving waarvan je alleen maar kunt dromen en die voor een levenslange herinnering zorgt. Alle complimenten aan deze crew. Een regelrechte aanrader dus.

Een werkelijk schitterende waddenervaring

Door Greet en Hielle Tillema op 20 mei 2023

Uitgenodigd door de overburen vanwege hun 50-jarig huwelijk. Een schitterende zeiltocht onder een strakblauwe hemel. Dan van boord toen de boot droog kwam te liggen bij de zandbank bij Schiermonnikoog. Wat een ervaring! En dan het heerlijke eten aan boord en gezellig kletsen. En niet te vergeten de kundige en erg vriendelijke bemanning. Alle ingrediƫnten aanwezig voor een bijzonder dagje uit.

Top teamuitje: mooie combi van overleg, ontspanning en teambuilding

Door Rike op 10 mei 2023

We hebben enorm genoten van een dag aan boord van de Willem Jacob. Omdat er ook nog wat teamoverleg nodig was konden we voor we uit de haven voeren nog overleggen. De binnenruimte leende zich hier uitstekend voor met z'n mooie lichtinval en tafelopstelling. Daarnaast was er volop ruimte om te ontspannen op het dek en mee te helpen. De communicatie vooraf was erg prettig, waardoor we de dag hebben kunnen samenstellen hoe wij het graag wilden. Zeker een aanrader!

Social media marketeer van Visit Wadden

Door Iris Oostindien op 8 mei 2023

Wat een ervaring! Ik heb genoten van het gastvrije ontvangst en het heerlijke eten. Als kers op de taart kregen we een prachtige zonsondergang te zien vanaf de Waddenzee. Een ervaring om niet snel te vergeten!

Menu Sluit