Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

Zeilen met groep Chinezen.

Door Harmen de glint op 21 juni 2022

Het was een hele ervaring voor mijn personeel. Wat hebben ze genoten. Ik vond de service super en het personeel aan boord was ook erg vriendelijk een attent. Wij kunnen dit iedereen aanraden. Wat een top tocht. Thanks voor alles.

Heerlijke zeilmiddag

Door Steven van Veen op 16 juni 2022

We hebben met een groep van 13 lekker geluncht alvorens we een tocht van 4 uur maakten over het Lauwersmeer vanaf Zoutkamp, heerlijk zonnetje erbij en goede wind, we hebben genoten! Vriendelijke en kundige bemanning.

Varen naar Schier

Door Els Van Elden op 13 juni 2022

Hartelijk dank voor de heerlijke zeiltocht naar Schier, onderweg nog een uitgebreide lunch gegeten en ook dankzij zon en wind een perfecte dag gehad.

Jubileumfeest

Door Tamarah Wind op 8 juni 2022

Afgelopen weekend hebben we een prachtige dag met familie en vrienden gehad op de Willem Jacob ter ere van ons 12,5 jarige huwelijk. We hebben heel veel mazzel gehad qua weer en enorm genoten van het zeilen, kletsen en chillen met elkaar. De kinderen vonden het ook fantastisch om even op het eilandje schat te zoeken. Alles was super verzorgd. Reuze bedankt!

prachtige vierdaagse tocht

Door Janneke Westendorp op 5 mei 2022

Wij hebben met 11 dames een fantastische tijd gehad op de Willem Jacob. Van alles meegemaakt: aan touwen gesjord en zeilen gehesen, genoten van het zeilen met veel wind, met weinig wind, in het donker, in de volle zon, met blauwe luchten, met grijze luchten. Ontzettend lekker gegeten dankzij kookkunstenares Ingrid, die keer op keer ons verraste met kleurrijke, smaakvolle gerechten. Hoogtepunten waren ongetwijfeld het droogvallen en daarna op het wad wandelen en feestvieren, en tussendoor genieten van die overweldigend mooie natuur. Schipper Douwe en matroos Sven maakten ons wegwijs op de boot en verhoogden de feestvreugde. Topvakantie!

Heerlijk dagje op de Willem Jacob en bezoek Markerwadden

Door MARIN op 15 oktober 2021

Hoi Tsjerk, Thijs en Gerdi, wat hebben jullie ons een heerlijke dag bezorgd. We hebben ontzettend mazzel gehad met het mooie weer (en dat op 8 oktober, top!). Alles was perfect geregeld en ook het bezoek aan en wandelen over de Markerwadden was heerlijk. Wat een prachtig schip is de Willem Jacob. Leuk ook dat we zelf mochten meehelpen. Via Just houden we vast wel een beetje contact. Veel zeilplezier met elkaar en wie weet, tot ziens! Hartelijke groet namens de hele afdeling Maritime Operations van MARIN

Dr

Door Catharina Greve op 10 oktober 2021

The day we, as a group, spent on the Willem Jacok was not just very well planned and provided lots of opportunities for our group to workshop our ideas for our project, have discussions and learn from each other. It was also a day spent in the Wadden Sea World Heritage Area with a magnificant boat, great food, lovely weather and a crew that didn't mind us asking questions all the time. It will be a trip we will always remember as being very special and a unique experience!

Researcher

Door Else Ragni Yttredal op 8 oktober 2021

Thank you for all I learned about the Wadden Sea World heritage tidal changes, the boat culture, how to sail a large sail boat. Thank you for nice food and for meeting you! Else

Het waren twee prachtige dagen!

Door Gerda Enting, namens Bol ICT en Nordique op 7 oktober 2021

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober waren we te gast op de Willem Jacob, we hebben hele mooie dagen beleefd en lekker gezeild onder deskundige begeleiding. Heel bijzonder om zo over de Waddenzee te varen, dicht langs de zeehonden en te genieten van dit prachtige stuk natuur. Een absolute aanrader met de vriendelijke bemanning van de Willem Jacob! Douwe en Thijs bedankt!

Menu Sluit