Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

Geweldig

Door Fredje uut Mestreech op 19 januari 2019

Vier wunschen dir ein sjone Vastelaovend. MVV Bivakmutsen Squad

Mooi weekend gehad

Door Sem op 4 januari 2019

In het weekend van 14-16 december hier gelogeerd met een groep van 25 studenten. Een mooie tijd beleefd en ook de gastvrouw was heel aardig. De buren waren wat minder blij met het lawaai dat we produceerden helaas.

Prettige Kerstdagen

Door Monika Schneider op 22 december 2018

Ich wünsche der Besatzung der Willem Jacob frohe Weihnachten, prettige Kerstdagen und ein glückliches, vor allen Dingen aber auch ein gesundes Jahr 2019! Ich bin froh, (Ik ben blij ) daß ich nächstes Jahr im August wieder eine Woche mit an Bord bin und mitsegeln darf !Tot 12. August! Frohe Weihnacht! Groetjes van Monika

Zeilen met de Willem Jacob

Door Roelie op 3 oktober 2018

Zaterdag 29 september jll. zijn we met een aantal collega’s in Lauwersoog aan boord gegaan van de Willem Jacob en na een korte introductie zijn we uitgevaren op het wad. Wat hebben we genoten!. De wind in de zeilen en de zon op onze gezichten genietend van het Wad. Wat een belevenis is het zeilen op deze imposante clipper. Alles klopte.
Als afsluiting van deze bijzondere dag met schipper Tsjerk en Douwe hebben we genoten van een heerlijke en gied verzorgde bbq en bijbehorendee gerechten bereid door Silke. Een dikke 10 voor het schip en haar bemanning. Een aanrader is deze zeiltocht zeker , en voor ons als team is het zeker voor herhaling vatbaar..

Vaartocht over de Waddenzee

Door Casper op 10 september 2018

Met de hele familie (en de hond) hebben we genoten van een heerlijke dag op de Waddenzee! Het was fijn dat alles op korte termijn georganiseerd kon worden. De bemanning wist veel over het schip en het Wad te vertellen. Het sportief zeilen en het eten waren heerlijk.

Zeiltocht Schiermonnikoog 1 september 2018r

Door Claudia Mulder op 9 september 2018

Ter ere van mijn 50ste verjaardag heb ik een groep vriendinnen uitgenodigd om te gaan varen met de Willem Jacob. Ik wil jullie graag bedanken voor echt een onvergetelijke en mooie dag op dit prachtige schip! De combinatie van zeilen en nog even wandelen op Schier was helemaal goed. In de voorbereiding ben ik vriendelijk en snel geholpen en op de dag zelf was alles goed geregeld. Het was fijn dat we gebruik konden maken van de keuken en zelf de catering konden verzorgen. De sfeer op de boot was heel prettig en ontspannen. En ik vond het ook super leuk dat er mooie foto's zijn gemaakt die we achteraf via een eigen link op de site konden downloaden. Ik kan het iedereen aanraden om een verjaardag op deze bijzondere manier te vieren!

zeiltocht 3 september 2018

Door Anita de Ruiter op 5 september 2018

maandag 3 september waren wij te gast aan boord van de Willem Jacob voor een zeiltocht met lunch en BBQ. We hebben heerlijk gezeild en behoorlijk hard ook nog. Het eten aan boord was fantastisch verzorgd! o.a. heerlijke salades, lekker vlees en hapjes. Geen moeite was er teveel voor de bemanning. We hebben met ons team echt een topdag ervaren!!

Fantastisch zeilschip!

Door Tanny op 20 augustus 2018

Ik zit na te deinen voor mijn tent op Terschelling na een fantastische zeiltocht naar Vlieland. Bedankt!!

Prachtige belevenis!

Door Tjerk op 20 augustus 2018

Bedankt voor een fantastische tocht van Terschelling naar Vlieland.
Trefwoorden: gastvrij, eerlijk, prachtig en genieten.

Menu Sluit