Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

Grandioos

Door Fleur & Fenna op 22 september 2022

Wat hebben wij genoten! Van het weer, het zeilen, de crew, het eten en drinken en al onze lieve mensen. Van begin tot eind een topdag, tot in de puntjes verzorgd. De organisatie was in goede handen waardoor wij heerlijk konden genieten. We weten jullie weer te vinden. Dank nogmaals! Lieve groet Fenna en Fleur

Terschelling-Ameland

Door Anja & Udo op 27 augustus 2022

We hebben een super leuke overtocht gemaakt, wijdse blikken, zeehonden gespot , een bijzondere ervaring om met een oude zeil klipper zo,n tocht te maken Fantastische bemanning. Aanrader!!

Korte tocht Ameland 240822

Door Pascale Vranken op 26 augustus 2022

Hallo crew, Dank je voor deze korte maar absoluut pure ervaring op de Willem-Jacob. De combi van jullie verhalen, passie, betrokkenheid/trots bij/op de klipper en daarnaast het intense contact met de natuur van het mooie wadden-en getijdengebied. Deze koesteren we nog heel lang. Dank dat jullie dit willen delen! We gaan jullie volgen en hopelijk kunnen we in de toekomst nog een keer een wat langere tocht met jullie maken. Onno & Pascale

Onvergetelijk Zeilfeest

Door Marlies van der Kroft en Désirée Wisse op 21 juli 2022

Vrijdag 17 Juni hebben we samen met vrienden en familie een onvergetelijk mooie zeiltocht gemaakt met de Willem Jacob van 14.00 tot middernacht. Mooie zeilwind 4-5, heerlijk zonnetje, prachtige zonsondergang en een super sfeer om ons geregistreerd partnerschap, 12,5 jaar samenzijn en de 60e verjaardag van Désirée te vieren. Na een eerdere spontane droogval vielen we dan echt droog bij Engelsmanplaat bij de vogelaar onderzoekers. Om op het wad te staan en te lopen was ongelooflijk mooi. De hele tocht hebben we zeilend gemaakt, diversen van ons hebben de vallen, schoten, het roer en nog meer bediend. Op de terugtocht met bolle zeilen en valzeil voor de wind terug naar Lauwersoog. Douwe het was en jullie waren fantastisch, heel erg bedankt. Iedereen heeft met volle teugen genoten. Désirée en Marlies met 36 vrienden en familie.

Zeilen op het oostelijk wad met SAW helemaal top!

Door Liesbeth Buijs op 4 juli 2022

Donderdag 30 juni was het dan eindelijk zover. Ik mocht met mijn team `School Als Werkplaats`34 man/vrouw afreizen naar Lauwersoog om daar aan boord te gaan van de Willem Jacob. Dit is een prachtige tjalk die ook nog eens heerlijk zeilde! Aan boord schipper Douwe en zijn maat Sven. bij een kop heerlijke koffie en groninger koek kregen we uitleg over het programma van de dag en de gebruiken aan boord. En toen meteen wegwezen en nog geen 20 minuten daarna was de motor uit en zeilden we richting het noordwesten, kruisend tegen de wind in. Gewoon 8 of meer keer overstag en gaan met die boot met een lekkere wind! Zelfs de pauze was fijn! Ik kreeg de kans om het hele team nog één keer toe te spreken. me zonnende zeehonden achter mij en zelfs twee keer een kopje van een zeehond in de buurt van de boot! En toen terug met de de wind in de rug, zoals schipper Douwe dat van zijn moeder had geleerd en ik mijn kinderen heb gekkerd. Wat een pracht zeilschip, wat een mooie ervaring, wat een leuke bemanning en wat een heerlijke herinnering erbij! Veel dank!

Teambuilding

Door Saskia op 24 juni 2022

We hebben een hele fijne en gezellige teambuilding gehad met ons team vanuit stad Groningen. Alles was goed geregeld en het eten was erg lekker. Leuk om zo bij het zeilen betrokken te worden door het personeel. Het is echt een aanrader!

Zeilen met groep Chinezen.

Door Harmen de glint op 21 juni 2022

Het was een hele ervaring voor mijn personeel. Wat hebben ze genoten. Ik vond de service super en het personeel aan boord was ook erg vriendelijk een attent. Wij kunnen dit iedereen aanraden. Wat een top tocht. Thanks voor alles.

Heerlijke zeilmiddag

Door Steven van Veen op 16 juni 2022

We hebben met een groep van 13 lekker geluncht alvorens we een tocht van 4 uur maakten over het Lauwersmeer vanaf Zoutkamp, heerlijk zonnetje erbij en goede wind, we hebben genoten! Vriendelijke en kundige bemanning.

Varen naar Schier

Door Els Van Elden op 13 juni 2022

Hartelijk dank voor de heerlijke zeiltocht naar Schier, onderweg nog een uitgebreide lunch gegeten en ook dankzij zon en wind een perfecte dag gehad.

Menu Sluit