Schrijf in ons gastenboek

Gastenboek

weekend zeilen 25-27 juni 2021

Door fam van zessen op 29 juni 2021

wat was het geweldig!! Namens iedereen van 5 tot 78 jaar DANK JULLIE WEL voor een weekend om nooit meer te vergeten. Ook hulde aan Douwe en Meiga een topteam en prachtstel :) We hebben genoten en wie weet tot ziens!!

Waddenzee- en Willem Jacob fan

Door Ed Riksen op 27 mei 2021

Deze pinksteren weer een hele leuke dag op de Willem Jacob gehad. Zeilend van Lauwersoog naar Engelsmanplaat en daar uitgebreid gewandeld en gefotografeerd. Heel bijzonder om door dat weidse landschap te lopen. Ook het lunchpakket, i.p.v. de gebruikelijke lunch i.v.m. Corona, was lekker. Mooi georganiseerd. Dank aan Titia voor het organiseren, Tjerk voor het niet verdwalen, en Lotte de Scheepsmaat voor het ons aan het werk zetten.

Droogvaltocht 24 mei 2021

Door Fam Ras op 26 mei 2021

Met 4 kinderen plus aanhang en 6 super enthousiaste kleinkinderen in de leeftijd van 8 maanden t m 7 jaar.samen.een fantastische dag beleefd. Spectaculair dat droogvallen..met zelf een zonnetje aan het eind. Graag tot ziens ..

.

Door ina bos op 26 mei 2021

Het was weer een enorm leuke dag op het wad. Goed georganiseerd en uitstekende verzorging

Rottum expres d.d 15-9 tot en met 24-9 – 2020

Door Bert en Marion Schriever op 29 september 2020

Wat een geweldige reis was dit, mede dankzij onze geweldige schipper Tjerk, Maatje Eline en geweldige kokkin Hilde. en natuurlijk de medepassagiers niet te vergeten. Ook het weer was geweldig. alle dagen zon en een windkracht tussen 4 en 6. En dat in corannatijd. Het was voor ons een cadeau voor ons 50 jarig huwelijk, die eigenlijk zou bestaan uit een dag zeilen met alle kinderen, kleinkinderen. Maar helaas dit werd gecanceld omdat onze dochter niet uit Amerika kon komen. En toen heeft zij samen gezocht met Titia naar andere mogelijkheden en is het dit geworden. ( en eerlijk gezegd is dit een prachtige keuze geweest) Wat een ervaring was dit. Op de Willem Jacob 6 dagen vertoeven op het Wad en met als hoogtepunt een excursie op Rottum. Droogvallen, wadlopen naar Rottum en later naar Schiermonnikoog. en elke keer dat geweldige eten wat Hilde klaarmaakte. en niet zo maar wat, nee de lekkerste verantwoorde gerechten toverde zij te voorschijn. Terecht mag je zeggen dit was tevens een culinaire reis. Bedankt Hilde!! Ja, na nu weer meer dan een week thuis, genieten wij nog steeds van deze prachtige reis. Tjerk wat een schipper ben je, geen gebruik van motor (alleen in noodgevallen) , maar alles op zeil!!!!. met natuurlijk de handige handjes van Eline en ook een beetje van ons.. dit vraagt om herhaling en ik kan jullie wel verzekeren dat we al heel wat verhalen verteld hebben. Lieve mensen allemaal bedankt voor deze onvergetelijke reis. Bert en Marion uit Buinen en wie weet zien jullie ons weer terug.

Rottumexpress 15-20 September 2020

Door Tim & Kira op 24 september 2020

Afgelopen week zijn we met de Rottum reis vijf dagen op pad geweest over het oostelijk wad met de Willem Jacob. We waren met een leuke kleine groep mensen, hadden prachtig weer en goede zeilwind. Iedere dag werd er heerlijk voor ons gekookt en voelden we ons echt verwend! Het was heel bijzonder om mee te maken hoe het is om droog te vallen en de bodem van de waddenzee te verkennen. Om te navigeren door de smalle geulen en ondiepe wateren van het waddengebied en om zelf de zeilen te hijsen en mee te helpen aan boord. Ook de wandeling over het wad naar Rottumeroog en de rondleiding over het eiland waren fantastisch. Slapen onder een deken van sterren om wakker te worden tussen de zeehonden. Het was echt een waanzinng avontuur en een reis om nooit te vergeten. Tsjerk, Hilde en Eline, bedankt voor deze geweldige ervaring!

Vallende sterren

Door Gert Cazemier op 16 augustus 2020

Op woensdag 12 augustus een fantastische "vallende sterren" zeiltocht gemaakt op de Waddenzee. We vertrokken om 19 uur zeilend vanuit de haven van Nes (Ameland) en hebben vanaf 22 uur onder leiding van de directeur van het Eise Eisinga Planetarium in Franeker de sterrenhemel bestudeerd. Veel vallende sterren gezien en het nodige geleerd over onze sterrenhemel. Een aanrader!

Door Michel van Ingen op 11 augustus 2020

We hebben een heerlijke zeilreis gemaakt op 10-8 van Terschelling naar Vlieland en weer terug. Bedankt voor de goede zorgen.

Ik vond het super

Door Stijn op 11 augustus 2020

Het was een fantastische verjaardag daar voor wil ik jullie bedanken

Menu Sluit