Meezeilen

Individuele reizen

Wil je mee zeilen, maar de Willem Jacob is te groot om in zijn geheel te huren? Ga mee met Eilandhopper of boek één van de hieronder beschreven tochten. We vallen regelmatig droog en soms zeilen we zelfs in het donker. Een bijzondere ervaring.

Rottum Express

Ook dit jaar hebben wij weer een vergunning gekregen om Rottum te mogen bezoeken. Op deze unieke reis wordt Rottumeroog bezocht op 7 of 8 september. Met de gasten wordt een verdere invulling van de midweek besproken. Op deze reis gaat een gids van de Waddenvereniging mee die ons onderweg van alles weet te vertellen over wat er allemaal leeft en beweegt op en in het Wad. Vertrek is vanaf Lauwersoog op 5 september en daar komen we op 10 september weer terug.
Kosten zijn voor de midweek inclusief catering € 585,- pp en € 435,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Voorlopig volgeboekt. Misschien dat we uitbreiding in de beperkingen krijgen, dan kunnen er meer mensen mee. Je kunt je nu alvast opgeven via info@eilandhopper.nl. Zodra bekend is dat de Willem Jacob meer gasten mag meenemen, nemen we contact met je op, op volgorde van binnenkomst van de aanvraag.

Nacht van de Nacht 30 oktober 2021

Wederom gaan wij in de Nacht van de Nacht zeilen over het Wad om de diepe duisternis optimaal te beleven vanaf het water. Vanuit Lauwersoog om 19.00 uur gooien wij de trossen los voor een zeiltocht in het laatste avondlicht. Op een donkere plek in zee gooien we het anker uit en verteld een gids van de Waddenvereniging over het belang van het donker voor de natuur. En met een beetje geluk is onze sterrendeskundige Adrie Warmerhoven er ook weer bij om ons over de sterren te vertellen. Kosten van deze bijzondere tocht € 55,- pp en € 35,- pk.

Zeilen voor Kerst

Op vrijdag 24 december, zeilen we een rondvaart over de Waddenzee. In de heerlijke zilte buitenlucht, lekker uitwaaien, een ontspannend moment voor jezelf voordat de Kerstdagen van start gaan. Of juist misschien een fijn dagje uit met familie. We gooien de trossen los om 11.30 uur vanaf Lauwersoog en komen daar om 16.00 uur weer aan. Lunchen doen we onderweg en is inbegrepen in de prijs.

Kosten zijn € 69,- pp kinderen t/m 12 jaar € 49,- pk

Ster van Bethlehem

Deze tocht wordt gemaakt in het donker en hopelijk zien we veel sterren onderweg. De lucht in de winter is veel helderder dan in de zomer en dus schijnen de sterren nog feller. Een prachtige, maar koude tocht dus zorg dat je goed aangekleed meegaat! Van te voren kun je aan boord dineren. Onze kook kunstenaar bereidt een heerlijke maaltijd voor ons.

Kosten vaartocht € 55,- pp kinderen t/m 12 jaar € 35,-pk
Diner € 21,- pp

Eilandhopper Reizen

Hieronder staan een aantal eilandhopper reizen. Kijk op onze speciale eilandhoppersite waar je alle reizen kan vinden.


Eilandhopper
Lauwersoog

Rondvaart

zaterdag 30 oktober om 19:00
Lauwersoog
zaterdag 30 oktober om 23:00
Lauwersoog
Vanaf €55 p.p.
Lauwersoog

Rondvaart

zondag 31 oktober om 13:00
Lauwersoog
zondag 31 oktober om 17:00
Lauwersoog
Vanaf €37 p.p.
Lauwersoog

Rondvaart

vrijdag 24 december om 11:30
Lauwersoog
vrijdag 24 december om 16:00
Lauwersoog
Vanaf €69 p.p.
Menu Sluit