Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje Groningen

Wilt u er een dagje tussenuit met uw collega’s? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of een personeelsuitje in de buurt van Groningen. Zeilklipper Willem Jacob is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes vanuit Groningen.

 

Vanuit Groningen een bedrijfsuitje

Groningen heeft enkele geschikte afvaarthavens voor bedrijfsuitjes. Bijvoorbeeld Delfzijl, Zoutkamp of Lauwersoog. Maar uiteraard ook de stad Groningen.

Aan boord van de Willem Jacob is heel veel mogelijk. Wellicht wilt u iets actiefs doen om bijvoorbeeld iets te leren over samenwerking – het zeilen op het meer dan 100 jaar oud schip leent zich daar uitstekend voor.

Stel uw bedrijfsuitje samen

Maar uiteraard is het ook mogelijk te genieten van de rust en de natuur op het Wad. Als u dat wenst, verzorgen wij de complete catering. Het dagverblijf van het Willem Jacob is ruim en modern. Zeer geschikt voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen.

U ziet, aan boord van de Willem Jacob is heel veel mogelijk. Neem contact op met de schipper en stel uw eigen bedrijfsuitje vanuit Groningen samen.

Personeelsuitje Groningen

Wilt u met uw personeelsuitje in Groningen overstag gaan, een nieuwe koers varen of alleen maar vieren dat u het voor de wind gaat? Aan boord van ons varend monument kan een dag zeilen leiden tot nieuwe inzichten en betere relaties, een uniek personeelsuitje Groningen

Samenwerken

Samen in een onbekende en fraaie omgeving zorgen dat het schip loopt. Een erg leuk en gezellig personeelsuitje in Groningen. Op het voordek, met de vallen de zeilen hijsen. Vanaf het achterdek wordt de koers uitgezet, en worden grootschoot en zwaarden bedient. Een optimale samenwerking zorgt voor een schip dat loopt als een trein, een succeservaring. Regelmatig varen wij een personeelsuitje in Groningen en omgeving. Wij hebben meerdere arrangementen die geschikt zijn voor een personeelsuitje.

Actief personeelsuitje

Aan boord van ons sportieve schip kunt u een actief personeelsuitje Groningen beleven. Op onze snelle klipper kunt u zelf actief betrokken worden bij het zeilen. Er zijn mensen nodig om de zeilen te hijsen, de zwaarden te lichten en de schoten aan te trekken. Maar er is ook ruimte voor mensen die rustig van de schitterende omgeving willen genieten. Daarom is zeilen op de Willem Jacob een ideaal actief personeelsuitje Groningen.

Uitje Groningen

Wij varen regelmatig vanuit Groningen. Voor u als voordeel dat u zo vanuit kantoor, werkplaats of huis kunt opstappen, en ook gemakkelijk een dagdeel kunt varen. Tijdens de toch door de stad krijgen uw gasten ook een goede impressie van de “zee”stad Groningen. Leuk idee voor bijvoorbeeld:
  • Personeelsuitje
  • Cultuur en ontspanning voor uw (buitenlandse) relaties
  • Leuk alternatief voor een borrel voor bijvoorbeeld het vieren van:
  • Opening van ??
  • Jubileum
  • verjaardag

Bedrijfsuitje

De zeilklipper Willem Jacob uit Groningen is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje. Het zeilen met 300 m2 zeil is een bijzondere ervaring. Om deze dagtocht te varen, zijn meerdere ‘handjes’ nodig.

Het komt dus op samenwerking aan. Op het voordek met de vallen de zeilen hijsen. Op het achterdek de koers uitzetten, de grootschoot aantrekken en de zwaarden bedienen. Hoe beter de samenwerking, hoe perfecter het schip vaart: beleef een succeservaring!

 

Een bedrijfsuitje: samen genieten en werken

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een minder sportief bedrijfsuitje. Geniet bijvoorbeeld van de schitterende natuur op het wad. Bent u wel eens drooggevallen? Er is veel mogelijk. Overleg met de schipper en stel uw eigen bedrijfsuitje samen.

 

Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van bedrijfsuitjes. Dit kan een dagtocht zijn met of zonder catering – wat u wilt. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden, hieronder enkele veel geboekte arrangementen.

Menu Sluit